Spaceport Sweden – En av Sveriges mest innovativa satsningar

Written by aaadmin on. Posted in Aktiviteter, Aktuellt

Spaceport Sweden har lyfts fram som en av Sveriges mest innovativa satsningar i samband med Svenska Institutets utställning på temat “Innovativa Sverige”. Utställningen invigdes i går på Stanford University i Palo Alto Kalifornien USA och Karin Nilsdotter, vd Spaceport Sweden var närvarande. Spaceport Sweden samverkar i CiiR och kommer att utgöra en viktig partner i den lärplattform som håller på att utvecklas i centret. Tag också chansen att få höra Karin presentera visionen och utmaningen för Spaceport Sweden under den kommande Entreprenörsveckan på Luleå tekniska universitet.

Läs mer om utmärkelsen här
Översikt Entreprenörsveckan (pdf)
Spaceport Sweden

 Spaceport Sweden har lyfts fram som en av Sveriges mest innovativa satsningar i samband med Svenska Institutets utställning på temat “Innovativa Sverige”. Utställningen invigdes i går på Stanford University i Palo Alto Kalifornien USA och Karin Nilsdotter, vd Spaceport Sweden var närvarande. Spaceport Sweden samverkar i CiiR och kommer att utgöra en viktig partner i den lärplattform som håller på att utvecklas i centret. Tag också chansen att få höra Karin presentera visionen och utmaningen för Spaceport Sweden under den kommande Entreprenörsveckan på Luleå tekniska universitet.

Läs mer om utmärkelsen här
Översikt Entreprenörsveckan (pdf)
Spaceport Sweden

 

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.